Consideracions al blog

Desde fa temps vaig guardant en una carpeta a l'ordinador diferents materials de música relacionats amb Manresa: partitures, musicologia, la festa.... Doncs, ara, aprofitant que també penjo materials de les meves altres dues aficions, música antiga i gralla, també començo un blog de la música a Manresa.

Si us fixeu tots tres temes que són posats en tres blogs diferents estan conectats l'un amb l'altre a través de les pestanyes o pàgines a peu del títol del blog.

Procuro referenciar tant bé com sé el material i demanaria que qui l'utilitzi també ho fes.

Si bé vaig començar per les partitures de gralla, que és el camp que coneixo una mica més, ara veig que algun estudi musicològic o que partitures d'autors manresans també trobo interessants que hi siguin. De mica en mica.

M'agradaria que si algú veiés alguna errada, algun aspecte a millorar o alguna proposta de la qual en sóc ignorant m'ho fes saber.

Gràcies.

1 comentari:

  1. Hola, Andreu:
    Tinc un blog dedicat a formacions musicals de Catalunya, i, si no l'has vist, et convido a visitar la pàgina que tinc dedicada a Manresa; tinc pendent de penjar-hi una orquestra que es deia Royal, on hi tocava un músic anomenat Pere Serra, a qui tinc identificat amb La Principal de Bages en la foto de 1944. També tinc pendent de posar-hi l'orquestra Club Virginia i una orquestra sense identificar.
    Si per atzar coneixes algun dels músics que no hi tinc identificats, t'ho agraïré, així com si tens alguna foto d'alguna formació musical, que seria molt ben rebuda; el meu correu: jlm_54@hotmail.com
    Gràcies per la teva atenció.

    ResponElimina